Kızıltepe'deki cinayetlerin ardından kadına şiddet çıktı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Mustafa Tezdönen ve kardeşi Emin Tezdönen'in, Mustafa Tezdönen'in şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açan eşi Mehtap Tezdönen'in dedesi İbrahim Y. tarafından öldürüldükleri ortaya çıktı. 2 kardeşi, torununu yolunu kestikleri otomobilden zorla indirip, götürmeye çalıştıkları için öldürdüğü belirlenen dede, her yerde aranıyor.

Haberler 23.11.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepeye bal Tepeba Mahallesinde Mustafa Tezdönen ve kardei Emin Tezdönenin dün tabancayla vurularak öldürülmelerinin ayrntlar ortaya çkt.

ddiaya göre, Mustafa Tezdönen, 2 yl önce ikinci evliliini Mehtap Tezdönen ile yapt. Ancak eine iddet uygulad. Mehtap Tezdönen de yaad iddete dayanamayarak, ailesinin evine dönüp, boanma davas açt. Yine iddiaya göre Mustafa Tezdönen, eini, eve dönmesi için tehdit etmeye balad.

TORUNUNU ZORLA ALIKOYMAYA çALIAN KARDELER ÖLDÜRDÜ

Mehtap Tezdönen, dün anneannesi Perihan Y. ve dedesi brahim Y. ile birlikte bir nian törenine katld. Araçla evlerine döndükleri srada ise yollar, Mustafa Tezdönen ve kardei Emin Tezdönen tarafndan kesildi. Mustafa Tezdönen, eini zorla araçtan çkarmak istedi. Anneanne ve dede engel olmaya çalt. Mustafa Tezdönen anneanneye sopayla saldrd. Bunun üzerine dede brahim Y. aracndaki tabancay alp, Tezdönen kardelere ate etti. Kardeler olay yerinde hayatlarn kaybederken, dede brahim Y. kaçt. Yaralanan anneanne Perihan Y. ise ihbarla olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldrld.

Tezdönen kardeler, topraa verilirken, kaçan dede her yerde aranyor.

Ana Sayfaya Git