Kadınlar, el emeği ve göz nuru halıları burada üretecek

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Fatih Mahallesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle hizmete giren halı atölyesinin açılışını gerçekleştirerek burada el emeği göz nuru ürünleri üretip aile bütçesine katkıda bulunmayı amaçlayan kadınlara destek verdi.

Haberler 04.12.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Beyolunun ayn mahallede bulunan esnaflara ve vatandalara yönelik ziyaretinde ise ortaya renkli görüntüler çkt. Beyolu,Kendi emekleriyle istihdama ve üretime katkda bulunan kadnlara her türlü destei vereceiz. Nerede insan varsa biz orada olacaz. Vatandalarmzla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

Emek Üreten Kadnlarn Mücadelesine Destek

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Fatih Mahallesinde Halk Eitim Müdürlüünün desteiyle hizmete giren hal atölyesinin açlna katld.Dualar eliinde açl yaplan atölyede ei Dürdane Beyolu ile birlikte incelemelerde bulunan Bakan Beyolu,burada el emei göz nuru ürünleri üretip aile bütçesine katkda bulunmay amaçlayan kadnlara destek verdi.

Atölyede görev yapan kadnlarla bir süre sohbet eden Bakan Beyolu,kadnlarn üretime ve istihdama katkda bulunmay amaçlayan her türlü giriimcilik faaliyetlerini deerli bulduklarn söyleyerek çalmalarnda baar diledi.

Yaamn Olduu Her Yerde Olacaz

Daha sonra Fatih Mahallesinde vatandalar ve esnaflara yönelik ziyaret turuna çkan Bakan Beyolu,kendisine ilgi gösteren çocuklarla hatra resimleri çekti. Gerçek hayat ite gördüümüz bu sokaklarda ve mahalle aralarndadr diyen Bakan Beyolu,yaamn olduu her yere ulaarak hizmet,gönül ve sosyal belediyeciliin gereklerini yerine getirmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git