Kadına şiddet temalı sergi!

Diyarbakır’da kadın fotoğrafçılar tarafından ‘Kadına Şiddet’ temalı fotoğraf sergisi açıldı. Sergi öncesi sunum ve söyleyiş yapıldı ardından kadın fotoğrafçılara plaket ve katılımcı belgesi verildi.

Haberler 05.03.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu yl 2incisi düzenlenen Kadn Fotorafçlar Buluuyor etkinlii Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Konferans Salonunda yapld. Fotoraf dernei üyesi 8 kadn fotorafç ve Diyarbakrdan katlan 3 kadn fotorafç kendi kadrajlarndan hayatn anlarn perdeye yanstt.

KADINA DDET TEMALI SERG

Diyarbakr Fotono21 Fotoraf Dernei Bakan Mehmet Klçolu 4 yl sürmesi planlanan kadn fotorafçlar bulumasnn 2incisini yapmaktan duyduklar mutluluu dile getirdi. Klçolu, Kadnlar yaamn her alannda olduu gibi sanatta da söz sahibi olduklarn gösteriyorlar. Onlar takip ediyor ve onlarla öreniyoruz dedi.

SUR çNDE YAAMLAR

Sunum ve söylei etkinlii Helin Paçal ve Selva zcinin ortak hazrladklar Sur içinden yaamlar, Elif Ceylan ve Sultan Baemezin ortak hazrladklar Hayatn içinden, Arzella Bekta, Nurcan Cetinyamaç, Nilüfer imek, Mevlüde Acar, Melek kaya Jiyan Tüt, Hicran Klçolu sergi sunumlarn yapt.Kadn fotorafçlara katlm sertifikalar takdim edildi. Fotono21 Fotoraf Derneinin, kendi üyeleri arasnda düzenlemi olduu fotoraf yarmasnda derece alan fotorafçlardan yarmada birinci olan Arzella Bekta, ikinci olan Mehmet Serdar Kaya, üçüncü olan Ali Düzdemir ve mansiyon alan Mesut Bektaa plaketleri verildi.

Sunum ve söyle etkinlii sonrasnda Kadna iddet temal fotoraf sergisi açl yapld. Uzun soluklu bir proje sonucunda üretilmi olan fotoraflardan 13 tanesinin sergilendii sergi sonras ikramlar ile etkinlik tamamland.

Ana Sayfaya Git