Kahraman Çocuk Evi’nde

Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, Çocuk Evi’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Kahraman, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Haberler 15.04.2017 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Bakan Yardmcs Emine Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüüne bal koruma altna alnan çocuklarn barnd çocuk Evi Müdürlüünü ziyaret etti. çocuk Evi Müdürü . Halef Berent ve ilgililer tarafndan karlanan Kahraman ve beraberindekiler, çocuk Evi Müdürlüünün çalmalar hakknda bilgi ald.

çOCUK EVNE ZYARET

Berent, çocuk Evinin iki binadan olutuunu belirterek, bir binada 12-18, dierinde ise 18-24 ya arasndaki çocuk ve gençlerin barndn, 6 tane bakm elamann istihdam edildiini söyledi.

Bir süre yetkililer görüen Bakan Yardmcs Kahraman, örencilerin sorun ve skntlarn dinledi. Atlet olan erkek çocuu müsabakalara hazrlanmak için Kahramandan maddi destek istedi. Kahraman, çocuk için belediye olarak her türlü destei sunacaklarnn sözünü verdi. Ziyaret, Kahraman, çocuk ve gençlere çeitli hediyeleri vermesiyle sona erdi.

Ana Sayfaya Git