Kahraman Çocuk Evi’nde

Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, Çocuk Evi’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Kahraman, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kahraman Çocuk Evi’nde

Kayapınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı koruma altına alınan çocukların barındığı Çocuk Evi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Çocuk Evi Müdürü İ. Halef Berent ve ilgililer tarafından karşılanan Kahraman ve beraberindekiler, Çocuk Evi Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÇOCUK EVİNE ZİYARET

Berent, Çocuk Evi’nin iki binadan oluştuğunu belirterek, bir binada 12-18, diğerinde ise 18-24 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin barındığını, 6 tane bakım elamanın istihdam edildiğini söyledi.

Bir süre yetkililer görüşen Başkan Yardımcısı Kahraman, öğrencilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Atlet olan erkek çocuğu müsabakalara hazırlanmak için Kahraman’dan maddi destek istedi. Kahraman, çocuk için belediye olarak her türlü desteği sunacaklarının sözünü verdi.  Ziyaret, Kahraman, çocuk ve gençlere çeşitli hediyeleri vermesiyle sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz