Kaldırım güvenliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, Kayapınar ve Bağlar’dan sonra Yenişehir ilçesinde yaptığı denetimlerde, esnaflar işgal konusunda uyarılarak vatandaşların kaldırımları daha rahat bir şekilde kullanması sağlandı.

Haberler 05.07.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 05.07.2017 - 10:00

Büyükehir Belediyesinin, vatandalarn kaldrmlar güvenli ve rahat bir ekilde kullanmas amacyla kent genelinde balatt denetimler devam ediyor. Balar ve Kayapnar ilçelerindeki denetimlerin ardndan Büyükehir Belediyesi ve Yeniehir Belediyesi Zabta ekipleri, Yeniehir ilçesi Ofis ve ehitlik semtlerinde denetimlerini sürdürüyor. Ekinciler ve Gevran caddeleri ile ehitlik Semtindeki Cadde ve sokaklar tek tek gezen Zabta ekipleri, görüntü kirlilii ve kaldrm igaline neden olan esnaflar hem uyard hem de bilgilendirdi.

Kaldrmlarda yer alan kürsü, sandalye, masa, reklam tabelalar ve dolaplar kaldran Zabta ekipleri, vatandalarn kaldrmlar daha rahat bir ekilde kullanmasn salad.

2017 yl içinde görüntü kirlilii ve kaldrm igallerinin önüne geçmeyi planlayan Büyükehir Belediyesi Zabta ekipleri, yl boyunca denetimlerine devam edecek.

Ana Sayfaya Git