Kaldırımlar huzur buldu

Bağlar Belediyesi, Diyarbakır'ın en işlek noktalarından olan Sento Caddesinde yaklaşık 20 yıldır devam eden kaldırım işgaline son verdi. Görüntü kirliliği giderilirken, kaldırımlar "huzur" buldu.

Haberler 22.01.2020 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi,Diyarbakrn en ilek noktalarndan olan Sento Caddesinde yaklak 20 yldr devam eden kaldrm igaline son verdi. Görüntü kirlilii giderilirken, mevcut aaçlarda budand. çevre temizlii yaplan cadde hem esnaflar hem vatandalar için huzurlu hale getirildi.

Belediyenin bu çalmas, önceki durumdan ikayetçi olan vatandalar sevindirdi. Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Amacmz hem esnafmza hem vatandamza huzurlu bir ortam yaratmaktr. Bu yüzden ilek noktalardaki kaldrm igallerine ve görüntü kirliliine izin vermeyeceiz dedi.

Yllardr ikayet Konusu Olan Görüntüye Son

Vatandalarn youn ikayetlerine konu olan yaklak 20 yldr kaldrm igallerinin yaand bölge Balar Belediyesi tarafndan yürütülen hummal bir çalma ile temizlendi. Diyarbakrn en ilek noktalarndan olan Sento Caddesinde yaanan kaldrm igali ve görüntü kirliliine son verildi. Daha önce bölgeyi ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimat üzerine önce Zabta Müdürlüü ekiplerinin çalmasyla kaldrm igalleri ortadan kaldrld. Daha sonra Park Ve Bahçeler Müdürlüü ekipleri,görüntü kirliliine neden olan aaçlarn budama ilemlerini gerçekletirdi. Ardnda da temizlik ekipleri caddeyi batan sona kadar temizleyerek yeni bir görünüm kazandrd.

Yaplan çalmalar Vatandalar Memnun Etti

Kaldrm igallerinin son bulmas ve yaplan çalmalarla caddenin temiz bir görüntü kazanmas bölgedeki esnaflar ve vatandalar sevindirdi. Balar Belediyesine yaplan baarl çalmalardan dolay teekkür eden vatandalar,Daha önce kaldrm igallerinden dolay caddeyi kullanamyorduk. Görüntü kirlilii bir hayli fazlayd. imdi yaplan bu çalmalarla bunlara son verildi. Önemli bir sorunu çözen belediyeye teekkür ediyoruz ifadelerini kulland. çevredeki esnaflar da yaplan çalmadan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

Amacmz Huzurlu Ve Temiz Bir Balar Yaratmaktr

Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Amacmz hem esnafmza hem vatandamza huzurlu bir ortam yaratmaktr. Bu yüzden ilek noktalardaki kaldrm igallerine ve görüntü kirliliine izin vermeyeceiz diyerek bu yöndeki çalmalarn dier noktalarda da devam edeceini dile getirdi. Beyolu,Esnafmzn ve vatandamzn yararna olan çalmalar gerçekletiriyoruz. Kimse madur olsun istemiyoruz. En önemlisi kentimiz madur olmasn ve ilçemiz güzellesin,görüntü kirlilii olmasn diye mücadele veriyoruz. Sento Caddesindeki kaldrm igallerine ve görüntü kirliliine son verdik. Temiz ve huzurlu bir Balar en büyük hayallerimizden biridir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git