Kandilde süt dağıtımı!

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Süt Üreticileri Birliği Tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Ulucami’de vatandaşlara süt ikram edildi.

Haberler 13.12.2016 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Gda, Tarm ve Hayvanclk Müdürlüü ile Damzlk Sr Yetitiricileri Birlii ve Süt Üreticileri Birlii Tarafndan Mevlit Kandili dolaysyla Ulucamide bulunan vatandalara cami avlusuna kurulan stantta süt datld. Süt datm etkinliine l Müdürü Mustafa Ertan Atalar, l Müdür yardmclar Mustafa Korkutan, Mehmet Hüseyinolu ile Damzlk Sr Yetitiricileri Birlii ve Süt Üreticileri Birlii Bakan Hüseyin Ylmaz ve teknik personeller katld.

SÜT KRAM EDLD

Gda, Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Mustafa Ertan Atalar Mevlit kandili dolaysyla Peygamber Efendimizin doduu bu kutsal gecede ülkemiz ve milletimiz için yaplan dualarn kabul görmesi dileklerinde bulunarak, Bu organizasyon ülkemizin seksen bir ilinde Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakanlnca organize ediliyor. Biz de bu etkinlik vesilesiyle vatandalarmzn mevlidini kutluyoruz dedi. Okunan dualarn ve datlan süt ikramnn ardndan etkinlik sona erdi.

Ana Sayfaya Git