Kandilde süt dağıtımı!

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Süt Üreticileri Birliği Tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Ulucami’de vatandaşlara süt ikram edildi.

Kandilde süt dağıtımı!

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Süt Üreticileri Birliği Tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Ulucami’de bulunan vatandaşlara cami avlusuna kurulan stantta süt dağıtıldı. Süt dağıtım etkinliğine İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, İl Müdür yardımcıları Mustafa Korkutan, Mehmet Hüseyinoğlu ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz ve teknik personeller katıldı.

SÜT İKRAM EDİLDİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar “Mevlit kandili dolayısıyla Peygamber Efendimizin doğduğu bu kutsal gecede ülkemiz ve milletimiz için yapılan duaların kabul görmesi dileklerinde bulunarak, Bu organizasyon ülkemizin seksen bir ilinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca organize ediliyor. Biz de bu etkinlik vesilesiyle vatandaşlarımızın mevlidini kutluyoruz” dedi. Okunan duaların ve dağıtılan süt ikramının ardından etkinlik sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz