Karaca Gazeteciler gününü kutladı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Haberler 10.01.2018 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karaca, mesajnda, medya kurulularnn devletin effaflamasna, gelimesine ve güçlenmesine tarihin her döneminde önemli katklar sunduunu ifade etti.

GAZETECLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Medya kurulularnn, kamuoyunun bilgilendirilmesi görevini yerine getirirken yönetilenler adna yönetenleri denetlediini ve yapc eletiriler yönelterek toplumsal huzur ve barn tesisinde önemli bir rol üstlendiini vurgulayan Karaca, medyaya yönelik hukuki düzenlemeleri, bamsz ve tarafsz basnn teminat olarak görürken, gazetecilik mesleinde çalanlarn sosyal haklar bata olmak üzere sektöre yönelik her türlü iyiletirici, yapc ve düzenleyici çabay destekleyip takdirle karladklarn belirtti.

Karaca, mesajnda unlar kaydetti:

TEKNOLOJNN YAYGINLAMASI

Bunun yannda özellikle internet teknolojilerinin yaygnlamasyla çoalan, kii ve kurumlarn haklarn ve özgürlüklerini zedeleyen, yok sayan yaynlarn önlenmesi noktasnda, medya kurulularnn sorumluluunun arttn düünüyor, bu konuda azami gayretin gösterileceine de yürekten inanyoruz. Dünyann farkl corafyalarnda, zor artlar altnda görevlerini yerine getirmekte olan medya mensuplarmz bata olmak üzere mesleki ilkelerden taviz vermeden gazetecilie katk sunan bütün meslektalarmn çalan Gazeteciler Gününü kutluyor, salk, esenlik ve baar dolu bir hayat diliyorum.

Ana Sayfaya Git