Kardeş belediye

Bismil Belediyesi soysal belediyeciliği geliştirmek amacıyla kardeş olduğu Gaziantep Şehitkamil Belediyesini ziyaret etti.

Haberler 01.03.2017 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehitkamil Belediyesince hayata geçirilen ve birçok belediyeye örnek olan projeleri yerinde incelemek üzere Gaziantepe giden Bismil Belediye Bakan Vekili Turgay Gülenç, ehitkamil Belediye Bakan Rdvan Fadlolu ile birlikte yaplan hizmetleri gezdi.

ehitkamil Kültür ve Kongre Merkezini gezen Gülenç, Bakan Fadlolundan bilgi ald. Daha sonra Alleben Yüzme Havuzu, Anneler Park ve ehitkamil Meydann da inceleyen Gülenç ve beraberindeki heyet, Fadlolu ile birlikte Dülük Tabiat Park içinde bulunan biyolojik gölet ile biyolojik elaleyi gezme imkan buldu.

Doal ve esiz manzaraya hayran kaldn ifade eden Gülenç, Gaziantep halk için yaplan tabiat parknn esiz bir görünüme sahip olduunu söyledi.

KARDE BELEDYE

Kat Atk Ayrtrma Merkezini de gezen Gülenç, ehitkamil Belediyesinin Türkiyeye örnek gösterilen bir belediye olduunu belirtti. ehitkamilin oturmu bir belediye olduunu dile getiren Gülenç, Bu bakmdan teçhizat olarak ve ayn zamanda yetimi teknik eleman açsndan da zengin bir ilçemiz olduunu biliyoruz. En ileri düzeyde faydalanmak istiyoruz. diye konutu.

Fadlolu ise karde belediyeleri olan Bismil ilçesi için teknik eleman, proje, araç takviyesi ve maddi destee kadar her konuda destek olacaklarn kaydetti.

Heyet, son olarak Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahini de makamnda ziyaret edip görü alveriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git