Karın cefası ve sefası bir arada

Olumsuz hava koşullarının hüküm sürdüğü Erzurum, Muş ve Kars'a kar yağdı. Kar yağışının ardından kent merkezleri beyaza bürünürken, köy yollarının bir bölümü ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı birçok yerde hayatı olumsuz yönde etkilerken Palandöken Kayak Merkezi'ne çıkanlar karın keyfini doyasıya çıkardı.

Haberler 20.12.2021 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Sibiryadan gelen yüksek basncn etkisi altna giren Erzurum, Mu ve Karsta, gece ve gündüz yaan kar etkili oldu. Kar ya ile birlikte hava scaklklarnda 3-4 derece düüler kayedildi. Tipi halindeki kar ya, Muta 63, Erzurumda 60 ve Karsta 50 olmak üzere toplam 173 köy yolunun ulama kapanmasna yolaçt.

CEFASI DA KEYF DE BR ARADA

Belediye, Karayollar ve l Özel daresine bal karla mücadele ekipler, i makineleriyle köy yollarn kardan temizlerken kent merkezinde de tuzlama çalmalar yapld. Karsn Arpaçay ilçesinde, karla kapanan yollar açmak için çalan Karayollarna ait kar küreme arac arampole devrildi, sürücüsü Feyyaz Koç yaraland. Koç amsbulansla hastaneye kaldrld. Sürücünün salk durumunun iyi olduu belirtildi.

Erzurum, Mu ve Karsta kar ya özellikle krsalda hayat olumsuz yönde etkilerken, Palandöken Kayak Merkezine çkanlar karn keyfini kayak ya da kzakla kayarak çkard. Kar yana ramen Palandaken yine tka basa doldu.

Ana Sayfaya Git