Kayapınar’da parklar düzenleniyor

Kayapınar Belediyesi’nce, Kayapınar İlçesindeki parklarda başlatılan onarım ve bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ekin Ceren ve Yeşil Kuşak parkında başlatılan çalışmalar kapsamında, ağaçların etrafına taşlar döşenirken, ayraçlarla ışık düzenlemesi yapıldı.

Haberler 28.04.2017 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüünce, ilçedeki parklarda peyzaj düzenleme ve onarm çalmalar sürüyor. lk etapta Ekin Ceren ve Yeil Kuak Parklarnda balatlan düzenlemelerde, aaçlarn etrafna ta döenirken, ayraçlarla k düzenlemesi yapld.

Peyzaj düzenleme ve onarm çalmalar kapsamnda Ekin Ceren Parkndaki havuzda klandrlrken, amfi düzenlemesi yapld. Yaplan düzenlemelerle parklardaki görsellik gece tüm güzelliiyle ortaya çkarken, vatanda düzenlemelerden oldukça memnun. Düzenlemeler lçedeki tüm parklarda uygulanacak.

PARKLAR YENLENYOR

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Parklarn yeil alan, dinlence yeri ve oyun gruplar açsndan halka nefes aldran alanlar olduunu belirterek, parklarda belirlenen hasar ve eksikliklere annda müdahale ettiklerini söyledi. lçe merkezinde 56 adet parkn bulunduunu ifade eden Bakan Klç, Neredeyse park olmayan mahallemiz kalmad. Belediye olarak 3 yeni park yapmay planlyoruz. Büyük parklarmzda spor aletleri, çocuk oyun gruplar, engelliler için oyun grubu, yürüyü yollar, oturma ve dinlenme ile piknik alanlarmz da mevcut. Vatandalarmzn nefes alabilecei, gelen konuklarn gezdirebilecei rekreasyon ve park alanlarmzdan çok olumlu tepkiler alyoruz. Büyük parklarmzda aaçlandrma çalmalarmza da geni alanlar ayrdk. Parklarmz, modernleen ehir kimliimizin en önemli göstergelerindendir. Ekiplerimiz, yaz-k gerçekletirdikleri bakm, onarm ve temizlik çalmalar ile parklarmz güzel ve güvenli hale getiriyor dedi.

Ana Sayfaya Git