Kayyım mescidi yeniledi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi'nde bir süre önce tadilata alınan belediye mescidi yenilenerek ibadete açıldı.

Haberler 15.11.2016 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname ile görevlendirme yaplan Hakkari Belediyesinde tadilat çalmas tamamlanan mescit ibadete açld.

Hakkari Belediyesinden yaplan açklamada, belediye hizmet binasnn zemin katnda bulunan ve özellikle kent merkezi Bulvar Caddesindeki esnaflarn, vatandalarn ve belediye çalanlarnn ibadetlerini yapt 326 metrekarelik belediye mescidinin, eylül aynda tadilata alnd bildirildi.

Mescit yenilendi

Belediyenin, vatandalarn daha rahat ve temiz bir ortamdan ibadetlerini yapabilmelerine yönelik yapt çalmalar kapsamnda mescidin tamamnn ykanp temizlendii, zemin izolasyonunun yaplp, hallarn yenilendii ve dekoratif düzenlemelerin saland kaydedilen açklamada, unlara yer verildi:

Hakkari Belediyesi hizmet binasnn zemin katnda bulunan ve ayn anda yaklak 550 kiinin ibadet edebilme kapasitesi bulunan mescitte ayrca bir imam odas ve bayanlar için de 25 kapasiteli ayr mescit bulunuyor.

Ana Sayfaya Git