Kaza iki şehit!

Hayat'da asker araç devrildi, kazada iki asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.

Haberler 04.10.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatayn Belen ilçesinin Amanos Dalarnn yüksek kesimlerindeki çerçikaya Mevkiinde operasyona giden jandarma ekiplerini tayan askeri araç henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Araçta bulunan askerlerden 7si yaral olarak bölgeden alnp, skenderundaki hastanelere götürüldü. Durumu ar olan 2 uzman çavuun, tüm müdahalelere ramen kurtarlmayarak, ehit olduu açkland. Yaral 5 askenin tedavisi ise sürüyor.

EHT KADR SEçGN TOKATLI

ehit düen 2 askerden biri olan Jandarma Uzman çavu Kadir Seçginin (41) ac haberi, Tokatn Turhal ilçesinde yaayan ailesine ulat. Baba Ali Seçgin ile anne Havva Seçgine 3 çocuklarndan 2ncisi olan Seçginin ac haberini, Turhal Belediye Bakan lker Bekler, enyurt Belediye Bakan Cafer Ünal Arslan ve Turhal lçe Jandarma Komutan Binba Aksoy Atürk verdi. ehit haberinin duyulmasnn ardndan çok sayda aile yakn, Seçgin Ailesinin evine akn etti. ehidin evi ile sokana Türk bayraklar asld. ehit Kadir Seçginin Sema Seçgin ile evli olduu ve çocuu bulunmad örenildi.

EHT BÜNYAMIN GAZANTEPL

Öte yandan, dier ehit Jandarma Uzman çavu Bünyamin Dinçin ac haberi, Gaziantepte yaayan ailesine ulat. Kurbanbaba Mahallesinde yaayan baba Osman Dinç ile anne Zeynep Dinçe acl haberi askeri yetkililer verdi. Oullarnn ölüm haberini alan anne ve baba gözya döktü. ehit haberinin duyulmas üzerine çok sayda vatanda, Dinç Ailesinin evine akn etti. ehidin evi ile sokana Türk bayraklar asld. Evli ve 3 çocuk babas olduu örenilen ehit Bünyamin Dinçin cenazesinin bugün topraa verilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git