Kentsel dönüşüm atağına geçildi!

Merkez Bağlar Belediyesi bünyesindeki ekipler, çeşitli nedenlerle terk edilen ve yıkılmaya yüz tutan harabe yapıları yıkarak buralarda yaşam parkları inşa edecek.

Haberler 25.09.2019 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, yaklak 275 bin insann yaad ve kentin en eski yerleim yerleri arasnda yer alan eski Balar bölgesinde örnek bir projeyi hayata geçirmeye hazrlanyor. çeitli nedenlerle terk edilen, zamanla harabeye dönüen ve madde bamllar bata olmak üzere zararl alkanlklarn meskeni haline gelen, hem kötü görüntüsü hem de çevrede yaayan vatandalar için risk oluturan yaplar, belediye tarafndan yktrlarak yaam parklar, oyun ve dinlenme alanlarna çevrilecek.

METRUK YAPILAR

Söz konusu yaplarla ilgili tespit çalmalarnn devam ettiine dikkat çeken ve buralar vatandalar için frsata çevireceklerini söyleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çarpk kentlemeden dolay ne yazk ki buralarda park ve oyun alanlar yapamyoruz. Eski Balar dediimiz bu bölgeler için güzel bir projemiz var. Metruk hale geldiini tespit ettiimiz bu yaplar ykarak yerlerine park, oyun ve dinlenme alan gibi yerler yapacaz. Vatandalarmz bunu hak ediyor. Kentsel dönüüm Balara hayat verecek. Kentsel dönüümle ilgili çalmalarmz devam ediyor, Allah ksmet ederse 2020 ylnn bahar döneminde start vereceiz dedi.

Ana Sayfaya Git