"Kimse teröristlere boyun eğmesin"

Siirt'in Baykan ilçesinde 2 yıl önce PKK'lı teröristlerin koyun vermediği için yaraladığı 8 çocuk babası çoban Mehmet Reşit Hazar, ayağından geçirdiği 7 ameliyata rağmen hayata tutunmaya çalışıyor.

Haberler 30.07.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Baykan ilçesinde koyunlarn gaspetmelerine müsaade etmedii için PKKllarn yaralad 8 çocuk babas Mehmet Reit Hazar (48), 2 ylda geçirdii 7 ameliyata ramen hayata tutunmaya çalyor.

Narlyurt krsalnda 24 Temmuz 2016da koyun otlatrken PKKllarn koyunlarn gaspetmelerine engel olduu için silahla ate ederek ayandan yaralad Mehmet Reit Hazar yaadklarn unutamyor.

çevrede silah sesini duyan köylülerin yardmyla hastaneye götürüldüünü dile getiren Hazar, 7 ameliyat geçirdiini, vücudunda hala saldrnn izlerini tadn söyledi.

- Allahtan baka kimseden korkumuz yok

çoluk çocuk demeden Kürtleri katleden, vatana ve millete kasteden teröristlere verecekleri hiçbir eylerinin olmadn dile getiren Hazar, Kimse teröristlere boyun emesin. 5 yaknm ehit verdik. Bu zamana kadar teröristlerden korkmadysak bundan sonra da korkmayz. Allahtan baka kimseden korkumuz yok. yi ki devletimiz var, Allah devletimizden raz olsun. diye konutu.

Hazar, örgüt üyelerinden korkmadn böyle bir olayla karlamas halinde yine ayn tavr göstereceini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git