Kırsal mahallelere belediye eli değdi

Bağlar Belediyesi, belediye sınırları içerisinde bulunan 95 kırsal yerleşim yerinde alt yapı ve yol çalışması yaparak kış mevsimi öncesinde vatandaşları rahatlattı.

Haberler 29.11.2019 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Belediyesi, belediye snrlar içerisinde bulunan 95 krsal yerleim yerinde alt yap ve yol çalmas yaparak k mevsimi öncesinde vatandalar rahatlatt.

Baz yerleim yerlerinde ilk kez yol yaptklarn, dier yerleim yerlerinde ise yol bakm ve onarm çalmalarn gerçekletirdiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, kinci aamada kendi üretimimiz olan uzun ömürlü asfaltla bu yerleim yerleim yerlerimizi asfaltlandracaz. Bir kaç yl içinde asfaltl yolu olmayan köyümüz ve mahallemiz kalmayacak dedi.

BELEDYE SINIRLARI çERSNDE

Balar Belediyesi, belediye snrlar içerisinde bulunan 95 krsal yerleim yerinde alt yap ve yol çalmasn gerçekletirdi. Yaplan çalmalarla baz yerleim yerlerine ilk kez yol kazandrlrken,kullanlamaz hale gelen yollar yenilendi ve bir çok yerleim yeri arasnda da balant yollar yapld. Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, yaz döneminde gerçekletirdikleri yol yapm ve bakm çalmalaryla sert ve yal geçmesi gereken k mevsimi öncesinde vatandalar rahatlatt.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni yol yapma ve yol bakm onarm çalmalarndan sonra ikinci aama olarak bu yollar asfaltlamaya balayacaklarn bildirdi.

HZMETLER ARTIRIYORUZ

Geçtiimiz günlerde açln gerçekletirdikleri asfalt plenti tesisinde bazalt tandan üretilecek asfaltla uzun ömürlü ve kaliteli asfaltlama yapacaklarn belirten Beyolu, Göreve geldiimiz ilk günden beri gece gündüz demeden youn bir çaba ve mesai harcayarak milletimize hizmet götürmeye çalyoruz. Krsal yerleim yerlerimizde yeni yol açma,bakm,geniletme ve balant yol yapma çalmamz oldu. çok az bir skntmz kald,onu gidermek için de ekiplerimiz baarl bir ekilde çalmaya devam ediyor. kinci aamada yine kendi üretimimiz olan uzun ömürlü ve kaliteli asfaltla yerleim yerlerimizi asfaltlandracaz. Bazalt tandan elde ettiimiz en az 10 yl ömürlü asfaltla krsal kesimde yaayan vatandalarmz ehir içi konforunu aratmayacak ulam hizmetlerine kavuturacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git