Koca dehşeti

19 yıllık eşi tarafından defalarca bıçaklanan 34 yaşındaki kadın, cani kocasının elinden ölü numarası yaparak kurtuldu.

Haberler 11.12.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eini bçakladktan sonra ellerini ykayp üstünü deitiren koca, hiçbir ey olmam gibi evden çkarak kayplara kart. Hastanede tedavi altna alnan 4 çocuk annesinin vücudunda kaç bçak darbesi olduu doktorlar tarafndan tespit edilemedi.

Ei tarafndan bçaklanan kadn ölü numaras yaparak kocasnn elinden kurtuldu. Kocas ellerini ykayp üstünü deitirdikten sonra evden ayrlnca sürünerek komusuna giden kadn, salk ekiplerine haber verilmesi sonucu kurtuldu. Youn bakma alnan kadnn durumunun ar olduu örenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Cuma günü öle saatlerinde anlurfann Haliliye ilçesine bal Konuklu Mahallesinde yaand. ddiaya göre, 34 yandaki 4 çocuk annesi Hanm K., ei Ahmet K. (40) ile bilinmeyen bir nedenle tartmaya balad.

Ölü numaras yapt

Tartma sonunda eline bça alan Ahmet K., 19 yllk ei Hanm K.yi bçaklamaya balad. Vücuduna birçok bçak darbesi alan kadn, ar yaralanarak yere dütü. Kurtulmak için ölü numaras yapan kadn, ei Ahmet K.nin evden ayrlmasn bekledi.

Ellerini ykayp elbiselerini deitirdi

ddiaya göre, eini bçaklayan Ahmet K., lavaboya gidip ellerini ykadktan sonra elbiselerini deitirip evden ayrld. Einin evden ayrldn fark eden kadn, sürünerek komusuna gidip kapsn ald. Kapy açan komular Hanm K.yi yerde kanlar içinde görünce durumu salk ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine giden salk ekipleri, kadna ilk müdahaleyi yaptktan sonra ambulansla Eyyübiye Eitim ve Aratrma Hastanesine götürdü. Burada tedavi altna alnan Hanm K., durumu ar olduu gerekçesiyle youn bakma alnd.

Polis firar eden kocann peine dütü

Ahmet K., eini bçakladktan sonra kayplara kart. Olay yerine giden polis ekipleri, kaçan kocay yakalamak için çalma balatt.

Hastanede Hanm K.nin iyilemesini bekleyen çocuklar ve yaknlar ise, Ahmet K.nin yakalanarak ceza almasn istedi. Kardei Ali Bucak, Bu enitem olacak adam kz kardeimi öldürmek için eve geliyor. Ondan sonra sinsice bça alp boynuna vuruyor, ar ekilde, öldürmek maksadyla. Ondan sonra soukkanllkla evin içinde ellerini ykyor, elbiselerini deitiriyor. Daha sonra da rahat bir ekilde evden çkp mahalleden uzaklayor. Biz böyle birisinin sokaklarda gezmesini istemiyoruz. Zaten evden ruhsatsz silahn da alp ben büyük olumu da öldüreceim, ondan sonra çekip gideceim buralardan diyor. Böyle bir insann sokaklarda dolamasn istemiyoruz. Dier çocuklar var, u anda onlar biz koruyoruz dedi.

Devletten koruma talep ediyoruz

Enitesinin kendileri ve çocuklar için tehlike arz ettiini söyleyen Ali Bucak, Neden yaptn bilmiyoruz, ii yoktu, gücü yoktu. Daha önce de zaten kontör dolandrclndan cezaevine girmiti. Olay olduktan 3 gün sonra da kz kardeim halen youn bakmda. Bir koruma falan daha tahsis etmediler. Bu konuda yetkililerden yardm bekliyoruz ifadelerini kulland.

Komular salk ekiplerine haber verdi

Kz kardeinin kocasnn elinden ölü numaras yaparak kurtulduunu belirten Ali Bucak, Bçaklama olaynda kardeim baygn numaras yapyor. Bu da soukkanllkla evde ellerini yüzünü ykayp elbiselerini deitirdikten sonra evden çkyor. O evden çktktan sonra kardeim sürünerek, duvarlara tutunarak komunun ziline basyor. Komularnn haber vermesiyle hastaneye getiriliyor eklinde konutu.

Öte yandan, defalarca bçaklanan 4 çocuk annesinin vücudunda kaç bçak darbesi olduu doktorlar tarafndan tespit edilemedi.

Ana Sayfaya Git