Kocaköy istişaresi!

Güzeloğlu, gençlerin Kocaköy'de spor sahası istediğini belirterek bugüne kadar ilçede yapılmayan diğer hizmetlerle birlikte açık ve kapalı olmak üzere spor sahaları yapacaklarını müjdeledi.

Haberler 11.11.2019 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Diyarbakra Hizmet Yolunda Bulumalar kapsamnda Kocaköy lçesinde muhtar, esnaf ve vatandalarla bir araya gelerek, istiare toplants gerçekletirdi.

Kocaköy lçesindeki ehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen bulumada Vali Güzelolu, kanat önderleri, muhtarlar, sivil toplum kurulular temsilcileri, esnaf ve vatandalarla bir araya geldi.

KOCAKÖY BULUMASI

Bulumaya Güzelolunun yan sra Kocaköy Kaymakam Yasin Yunak, Vali Yardmcs ve DSK Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvac, l Emniyet Müdürü ükrü Yaman, l Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Erdem, Büyükehir Belediyesi daire bakanlar, kamu kurum müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii Bakan Alican Ebedinolu, Kulp lçe protokolü, muhtarlar, kanat önderleri, sivil toplum kurulular temsilcileri, esnaf ve vatandalar katld.

HZMETN EN GÜZEL

Güzelolu, buradaki konumasna balamadan önce ebediyete intikalinin 81. yldönümü Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve vatan uruna ehit düen kahramanlar and. Güzelolu, Her toplantmzda altn çiziyoruz. Diyarbakr ve bütün ilçeleri, 17 bin kilometrekaresinde yaayan her bir hemerimiz her bir vatandamz her eyin en güzelini ve en iyisini hak ediyor. Özellikle gençlerimiz, çocuklarmz üphesiz ki artk çok daha iyi bir altyapda çok daha gelimi ve kalknm bir ehir boyutunda yaamak istiyor. Kocaköy de buna dahil. Ama bu istek arzu ve hakl talep ne yazk ki gerideki yaklak 40 yllk bir ihanetin ve bölücü terör örgütü çizgisinin bu kentin önünü kapatmasyla, bu kentin insanlarnn beklentisini yok saylmasyla gerçeklemedi. En temel altyap hizmetleri dahil bir türlü hayata geçirilmedi. Hizmet yapmak isteyenin katk yapmak isteyenin önü kesildi. Bir ta ta üstüne koymak isteyenin antiyesi basld, arac yakld, kendisi tehdit edildi ve canlarna kast edildi. Millete hizmet için gönderilen kaynaklar millete deil ihanete, teröre, kandile ve er ebekelerine aktarld. PKK denilen zihniyet ve onun ardndaki o sinsi zihniyet millete hizmet deil hyaneti bugün deil onlarca yldr yapt diye konutu.

LçEYE MÜJDELER VERD

Güzelolu, konumasnda gençlerin Kocaköyde spor sahas istediini belirterek bugüne kadar ilçede yaplmayan dier hizmetlerle birlikte açk ve kapal olmak üzere spor sahalar yapacaklarn müjdeledi. Konumann ardndan toplantya katlan muhtarlar, esnaf ve vatandalar Güzeloluna sorun ve taleplerini iletti. Toplantda sorunlarn çözümü için atlacak admlar tartld.

Ana Sayfaya Git