Köylüler istedi başkan yaptı!

Bağlar Belediyesi, yağmur ve kar suları karşısında sel tehlikesi yaşayan 2 köye menfez köprü yaptı.

Haberler 23.09.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, yamur ve kar sular karsnda sel tehlikesi yaayan Karacada yaknlarndaki köylerin talebi üzerine balatt menfez köprü çalmalarnda iki köyü yeni köprüye kavuturdu.

K KÖYE MENFEZ KÖPRÜ

Balar Belediyesi, yamur ve kar sularnn etkili olduu günlerde sel tehlikesi yaayan, ulam güçlüü çeken ve tarm arazileri tahrip olan köylerin talebi üzerine buralarda menfez köprüler yaplacan açklamt. lk etapta 5 köyde balatlan çalmalarda iki köyde yeni köprülerin yapm tamamland. Buyuransu ve Buçuktepe köyleri yllardr yaadklar sorunun çözülmesinden memnun kalarak Balar Belediyesine teekkür etti.

VERLEN SÖZÜ YERNE GETRMEK

Dier köylerdeki köprülerin de ksa zamanda tamamlanacan belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Bizim için vatandalarmza verdiimiz sözleri yerine getirmek çok önemli. Sel riski olan ve her sene bu kabusu yaayan köylerimizin talebi üzerine bu sorunu çözme sözü vermitik. ki köyümüzün menfez köprüleri tamamland, vatandalarmz için hayrl olsun. Dier köylerimizdeki çalmalar da bitmek üzere. Bu sorunu inallah kökten çözmü olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git