Köyün yüzü güldü

Kayapınar İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet Köyü, Kayapınar Belediyesi’ne görevlendirme yapılmasının ardından hizmetle tanıştı.

Haberler 30.03.2017 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, köylere ve mahallelere yönelik hizmetlerini sklatrd. Bugüne kadar hizmet görmeyen köylerden biri olan Cumhuriyet Mahallesi (Köyü), görevlendirme ile birlikte hizmet ile tant. Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klçn talimat ile mahalle (Köy)de 4 derslikli okul, taziye evi, kre ve yol hizmetleri balatld.

BAKAN KILIçA COKULU KARILAMA

Bakan Klç, hizmetleri yerinde görmek için Cumhuriyet Köyünü ziyaret etti. Köy Muhtar Ayhan Gülda ve köylüler tarafndan Türk Bayraklar ve coku ile karlanan Bakan Klç, köy meydannda köylü vatandalarla bir araya geldi. Köylülerin sorun ve skntlarn dinleyen Bakan Klç, daha sonra belediye tarafndan yapmna balanan 4 Derslikli okul ve yas evi inaatlarnda incelemelerde bulundu.

Okul ziyaretinde çocuklarn sevgi seline maruz kalan Bakan Klç, bu sevgilerine karlk olarak çocuklara oyuncaklar datt. Oyuncaklar alan miniklerin, mutluluklar gözlerinden okunuyordu.

KILIç: AYAKLARINA GDECEZ

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, köylü vatandalarn ayaklarna geldiini ifade ederek, Köylü vatandalarmzn ihtiyaçlarn karlamaya geldik. Ne problemleri varsa çözeceiz. Bizim iimiz halka hizmet etmek. Vatanda ile iç içe olmak. Bu scak karlamay gördükten sonra da ne yapmamz gerekiyorsa yapacaz. Yol ve su dhil belediyenin bütün hizmetlerini buraya göndereceiz. Yatrmlarmz yapmaya devam ediyoruz. Vatandalarmzn ne ihtiyac varsa yerinde etkin bir ekilde karlayacaz. Belediye bunun için var zaten.

HEDEFMZ VATANDAIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEKTR

Önemli olan vatandamza hizmet etmek, onlarn yüzünün güldüünü görmek. Bütün amacmz da budur. Ona göre de çalyoruz. Derslik ihtiyacna annda karlk verdik. Taziye evi ihtiyac vard. Onun temelini attk. Onu yapyoruz. Baz talepleri vard. Onlar hz bir ekilde yerine getireceiz diye konutu.

GÖREVLENDRME LE HZMETLE TANITIK

Cumhuriyet Köyü Muhtar Ayhan Gülda ise, Köy olarak bugüne kadar belediye hizmetini görmediklerini belirterek, Görevlendirme yaplmasnn ardndan köyümüz ve çevre köyler hizmet ile tant. Yaplan hizmetlerden dolay çok teekkür ediyoruz. Bakanmz Sayn Mustafa Klç, saolsun verdii sözü yerine getirdi. Belediye Bakanmzn yapt hizmetler hakknda çok olumlu düüncelerimiz var dedi.

Ana Sayfaya Git