Kültür gezisi

Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü, kültür ve turizm gezileri kapsamında Silvan ilçesindeki Hasuni Mağaraları ile Malabadi Köprüsünü gezdi.

Haberler 24.10.2017 - 08:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta Karacada program ile balayan kültür ve turizm turlar bu hafta Hasuni Maaralar ve Malabadi Köprüsü gezileri ile devam etti. Bölgenin tarih bakmdan en önemli yerleim yerlerinden olan Silvan ilçesindeki Hasuni Maaralar ve Malabadi Köprüsünü gezen doaseverler, burada yürüyü yapp bol bol fotoraf çekme frsat buldu.

KÜLTÜR GEZS ETKNL

Kültür gezileri ile ilgili bilgi veren Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü Bakan Ali Aliolu, tarihe tanklk yapan Hasuni Maaralar ve Malabadi Köprüsüne doaseverlerle doa yürüyüü yaptklarn söyledi. Aliolu, Amacmz doa yürüyüü yapp fotoraf kulübünden gelen arkadalarn bol resimle tarihi güzellikleri kalc haline getirmekti, bunu da baardmza inanyorum. Bu tarz çalmalarla hem doa ve kültürel güzelliklerimizi insanlara sunacaz hem de hafta sonlarmz etkili bir ekilde geçirip hareketli, temiz bir hava ile zaman geçireceiz. Bisiklet kulübü olmamzn yan sra kültür gezileri de organize edip ses getirerek, salkl bir yaam insanlara sunmaya çalacaz dedi.

Ana Sayfaya Git