"Kur'an-ı Kerim derslerimiz devam edecek"

Yaz Kur'an kurslarının son haftasında Kur'an öğrencileriyle bir araya gelen İl Müftülüğü yönetimi, çocuklara tavsiyelerde bulunarak kurslardan sonra da Kur'an derslerinin devam edeceğini hatırlattı.

Haberler 02.08.2019 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullarn tatil olmasyla camilerde balatlan Kuran- Kerim kurslarnn son haftasnda cami örencileriyle bir araya gelen Diyarbakr l Müftü Vekili Nihat Koç ve Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çocuklara tavsiyelerde bulundular. Hafta sonu nihayete erecek olan kurslardan sonra da camilerde Kuran derslerinin devam edecei hatrlatld.

Merkez Sur ilçesi Hanzade Camiinde Kuran dersi alan örencileri ziyaret eden Diyarbakr l Müftü Vekili Nihat Koça Sur ilçe Müftüsü smail Fakirullaholu ve Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu elik etti.

KURAN-I KERM DERSLER

çocuklara hitaben baz tavsiyelerde bulunan Koç, Haftaya yaz kurslarmz bitecek. Kurslar bittikten sonra da sizler camimize gelmeye, hocalarmzla beraber ders okumaya devam edeceksiniz. Camiler Allahn evleridir. Sizler ise Allahn küçük misafirlerisiniz. Bizler sizi çok seviyoruz ve elimizden gelen gayreti göstermeye hazrz. Burada Kuran- Kerim okuyorsunuz, ileriki zamanlarda da bunu devam ettirmeniz gerekir. dedi.

Koç, slam, hayatn önemini öreten son hakiki dindir. slam hayatnzdan çkardnz zaman hayata dair elinizde bir ey kalmaz. slam dini güzeldir, yücedir. Bugüne kadar devam ettiiniz için sizleri tebrik ediyorum. nallah bundan sonraki zamanlarda da yine ayn ekilde derslerinize devam etmenizi bekliyoruz. Sizlere Kuran- Kerim öreten hocalarnza, buraya yapt kibar ziyaretinden dolay Balar Belediye Bakanna da teekkür ediyorum. ifadelerini kulland.

Program, Balar Belediyesi tarafndan örencilere verilen yemek ikramyla sona erdi.

Ana Sayfaya Git