Kur’an Kursu Yöneticisinden Başkan Beyoğlu’na teşekkür

Bağlar Belediyesi, kent halindeki ibadet yerlerini ve eğitim kurumlarını temizlemeye devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından mobil yıkama aracı ile temizlenen Selahaddin-i Eyyübi Cami Kur’an Kursu yöneticisi Hamdullah Kaya, daha önce de Kur’an Kursu’na çeşitli destekler sağlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Haberler 30.08.2019 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanmz büyük bir hassasiyet göstererek gerekli temizliin yaplmasn salad dedi.

Mobil Ykama Arac ile temizlendi

Kent genelindeki ibadethaneleri ve eitim kurumlarn temizlemek için çalma balatan Balar Belediyesinin bu hizmeti vatandalardan ve kurumlarn yöneticilerinden takdir topluyor.

Diyarbakr merkezde bulunan Selahaddin-i Eyyübi Cami ve Kuran Kursu, belediye ekipleri tarafndan mobil ykama arac eliinde temizlenerek güzel bir görüntü kazand. Cami ve Kuran Kursundaki hallar,mobil ykama arac ve vakumlu hal ykama makineleri kullanlarak köpüklü suyla temizlend,ardnda da ayn makine ile kuruland.

Bakanmz örnek bir davranta bulunuyor

Selahaddin-i Eyyübi Cami Kuran Kursu yöneticisi Hamdullah Kaya,Balar Belediyesinin verdii bu hizmetin takdire deer olduunu söyledi. Bakan Hüseyin Beyolunun ibadethaneler ve eitim kurumlaryla ilgili hassasiyetini takdirle karladklarn belirten Kaya, Camimizin ve Kuran Kursumuzun buna çok ihtiyac vard. Talebimizi bakanmza ilettik. Kendisi de bunu yerinde görerek camimizin ve Kuran Kursumuzun temizlenmesini salad. Mobil ykama arac ve belediye ekiplerinin çalmasyla camimiz ve Kuran Kursumuz çok güzel bir görüntü kazand,tertemiz hale geldi. Daha önce de Kuran Kursumuzda eitim gören çocuklarmza çeitli destekler sunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna çok teekkür ediyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git