"Lice için yapılacak çok işimiz var"

Başak "Yaptığımız değerlendirmelerde üzülerek gördüm ki sevgili Liceli hemşehrilerim birçok kez dile getirdikleri halde en temel belediye hizmetlerini dahi alamamışlar. Yapılacak çok işimiz var. Tüm ekiplerimiz tespit ettiğimiz eksiklerin giderilmesi konusunda var gücüyle çalışmaya başladı"

Haberler 01.03.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Diyarbakrn Lice Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Sinan Baak, Licelilerin en temel belediye hizmetlerini dahi alamadklarn belirterek, tüm ekiplerin eksiklerin giderilmesi konusunda var gücüyle çalmaya baladn söyledi.

Kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda yaplan görevlendirmenin ardndan Baakn, ilçedeki vatandalara hak ettikleri belediye hizmetlerini sunmak için balatt çalmalar sürüyor.

Baakn çevre düzenlemesi ve altyap hizmetlerine hz verdii ilçede bugüne kadar hiçbir düzenleme yaplmad için halkn faydalanamad, görüntü kirliliine neden olan belediyeye ait arsalarn yeil alan, oyun park ve spor alanlarna dönütürülmesi için çalmalara baland.

OKULLARIN BAHçES

lçe merkezindeki okullarn bahçelerine hal saha, basketbol ve voleybol sahalar yaplmas için teknik çalmalar yürütülüyor.

Baak, yapt açklamada, bu hizmetlerle ilçe halknn güvenli, modern ve salkl ortamlarda huzur içinde vakit geçirmelerini salamay amaçladklarn söyledi.

Hizmetlere ara vermeden, hz kesmeden devam edeceklerini belirten Baak, göreve geldii ilk günden bu yana Lice halknn özlemle bekledii hizmetleri not aldklarn ifade etti.

Baak, Yaptmz deerlendirmelerde üzülerek gördüm ki sevgili Liceli hemehrilerim birçok kez dile getirdikleri halde en temel belediye hizmetlerini dahi alamamlar. Yaplacak çok iimiz var. Tüm ekiplerimiz tespit ettiimiz eksiklerin giderilmesi konusunda var gücüyle çalmaya balad. Balattmz bu çalma özellikle Liceli kadn, genç ve çocuklarn talep ettii çevre düzenlemesi, sosyal alan çalmalar ve spor tesisi çalmalardr. diye konutu.

Ana Sayfaya Git