Lice'de çatışma

DİYARBAKIR'ın Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçlerince PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda bir grup örgüt üyesiyle sıcak temas sağlandı. Çatışmada 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Haberler 26.04.2019 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Jandarma Komutanlnca PKKya yönelik Lice ilçesi krsalnda operasyon balatld. Güvenlik güçleri, krsalda bir grup terörist ile temas salad. Örgüt üyeleri, jandarmalarn Teslim ol çarlarna ate açarak, karlk verdi. çkan çatmada 5 militan etkisiz hale getirildi. Bölgedeki operasyon devam ediyor.

BAKANLIK AçIKLAMA YAPTI

çileri Bakanln ise açklamasnda operasyonu gerçekletiren Tabur Komutanl emrinde görevli olan Jandarma Uzman çavu smail Cesurun, geçen yl ayn bölgede ve ayn tarihte ehit olduu bildirilirken, ehit Jandarma Uzman çavu smail Cesurun kannn yerde kalmad ifade edildi. Bölgedeki operasyonlarn sürdürüldüü de kaydedildi.

KUZEY IRAK OPERASYONLARI

MLL Savunma Bakanl, Irak kuzeyi Gara bölgesinde düzenlenen hava harektnda, PKK tarafndan kullanlan hedeflerin imha edildiini açklad.

Bakanln Twitter hesabndan yaplan açklamada, Irak kuzeyi Gara bölgesine düzenlenen hava harekt neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafndan silah mevzi, barnak, snak ve mühimmat deposu olarak kullanlan hedefler imha edildi denildi.

Ana Sayfaya Git