"Lice'yi daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceğiz”

Diyarbakır'ın Lice ilçesinin Belediye Başkan Vekili Kaymakam Sinan Başak, "Hak ve adaletten ayrılmadan, hizmetin gerektirdiği tutum ve davranış içerisinde Lice'ye en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Lice'yi evlatlarımız ve sevdiklerimiz için çok daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceğiz." dedi.

Haberler 25.02.2017 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda Lice Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Baakn ilçedeki vatandalar özlemle bekledikleri belediye hizmetlerine kavuturmak için balatt çalmalar sürüyor. Bu kapsamda ilçenin sorunlarn yerinde tespit etmek isteyen Baak, sk sk esnaf ve vatandalarla görüüyor.

lçe merkezinde esnaf ziyaret eden Baak, talep eden herkesle görütü, iletilen sorunlar not ald.

BÖLGE HUZURU BULACAK

Vatandalar Baaka ziyaretten duyduklar memnuniyeti ifade ederek Lice halknn huzur ve istikrar için üzerlerine düen görevi yerine getirmeye hazr olduklarn belirtti.

Licelilerin youn ilgisi ile karlaan Baak, kendisini Liceli olarak gördüünü, bundan da büyük bir onur duyduunu aktard.

Baak, Liceye ve Liceli hemehrilerine hizmet etmenin sevincini ve heyecann yaadn vurgulayarak unlar söyledi:

Hak ve adaletten ayrlmadan, hizmetin gerektirdii tutum ve davran içerisinde Liceye en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte el ele vererek güzel ehrimizi en ksa zamanda hak ettii yere getireceiz. Liceyi evlatlarmz ve sevdiklerimiz için çok daha huzurlu ve güvenli bir hale hep birlikte getireceiz.

lçe halknn taleplerini de dinleyen Baak, kendisine aktarlan sorunlarn en ksa zamanda çözülmesi için Belediye ve Kaymakamlk görevlilerine talimat verdi.

Ana Sayfaya Git