Liseli öğrencilerden "Kitap Bir İlaçtır" kampanyası

Batman'da liseli öğrenciler tarafından "Kitap Bir İlaçtır" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ziyaret edilen hastalara kitap hediye edildi.

Haberler 06.01.2018 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Fen Lisesi örencileri tarafndan Kitap Bir laçtr sloganyla balatlan kampanya kapsamnda özel bir hastanede yatmakta olan hastalar ziyaret edilerek kitap hediye edildi. Örencilerinin TÜBTAKa katlmak için hazrladklar projenin çok güzel olduuna dikkat çeken Batman Fen Lisesi Müdürü Mehmet sen, günümüz gençlerin, kitap okuma alkanlklarnn çok az bir seviyede olduunu belirterek bunun önüne geçerek birçok etkinlik yaptklarn ifade etti.

KTAP BR LAçTIR

Batman Her Yerde Okuyor kampanyasna destek amaçl farkl çalmalarnn olduunu belirten sen, Batman Fen Lisesi olarak okuma alkanln örencilerimize kazandrmak ve özellikle Batman Valimiz Sayn Ahmet Deniz beyin balatm olduu Batman Her Yerde Okuyor kampanyasn desteklemek amacyla okulumuz olarak birçok okuma etkinlikleri gerçekletirdik. Bu etkinliklerde özellikle örencilerimizin kitap okuma alkanl kazansn diye biz bu tür etkinlikleri gerçekletiriyoruz. Örencilerimizin TÜBTAK için hazrlam olduklar Kitap Bir laçtr projesi kapsamnda hastanelerde hastalara kitap datm yaparak kitap okumalarn tevik etmektedir. Buda o hastalarn az bir sürede olsa skntlarn unutup kitap okuma alkanl kazanmasna sebebiyet verecektir. Projemizi balatan tarih öretmenimiz Mehmet Emin Sütçü Beye ve örencilere teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git