Mardin'de muhtarlara bilgisayar verildi

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22. Dönem Mardin milletvekili olan babası iş adamı Süleyman Bölünmez ile muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Haberler 10.01.2017 - 08:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milletvekili çankr, daha önce Artuklu merkez mahallelerinde görev yapan muhtarlarla yaplan toplantda, muhtarlarn bilgisayar ve yazc taleplerini karlama sözünü yerine getirdi.

Merkez mahallelerde faaliyet gösteren 25 mahalle muhtarna, i ve ilemlerde kullanmak üzere temin edilen bilgisayar ve yazc hediye edildi.

13 Mart Mahalle Muhtar Davut Domuöz, yapt açklamada, muhtarlar olarak Milletvekili çankr ile babas Süleyman Bölünmeze teekkür ettiklerini belirtti.

Domuöz, unlar kaydetti:

Saolsunlar talebimizi uygun gördü. Bütün muhtarlarn bilgisayarlarnn yazclaryla yenileneceinin sözünü verdiler. çok geçmeden yeni bilgisayarlarmzla bizleri ziyaret eden Süleyman Bölünmezin elinden yeni bilgisayarlarmz aldk. Bütün muhtarlarmz adna gerek daha önce alnan eski bilgisayarlarmz için gerekse de yeni teslim aldmz bilgisayarlar için kendilerine teekkür ediyoruz. Allah onlardan raz olsun.

Ana Sayfaya Git