Görüş Bildir

Mardin'de muhtarlara bilgisayar verildi

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22. Dönem Mardin milletvekili olan babası iş adamı Süleyman Bölünmez ile muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Mardin'de muhtarlara bilgisayar verildi

Milletvekili Çankırı, daha önce Artuklu merkez mahallelerinde görev yapan muhtarlarla yapılan toplantıda, muhtarların bilgisayar ve yazıcı taleplerini karşılama sözünü yerine getirdi.

Merkez mahallelerde faaliyet gösteren 25 mahalle muhtarına,  iş ve işlemlerde kullanmak üzere temin edilen bilgisayar ve yazıcı hediye edildi.

13 Mart Mahalle Muhtarı Davut Doğmuşöz, yaptığı açıklamada, muhtarlar olarak Milletvekili Çankırı ile babası Süleyman Bölünmez'e teşekkür ettiklerini belirtti.

Doğmuşöz, şunları kaydetti:

"Sağolsunlar talebimizi uygun gördü. Bütün muhtarların bilgisayarlarının yazıcılarıyla yenileneceğinin sözünü verdiler. Çok geçmeden yeni bilgisayarlarımızla bizleri ziyaret eden Süleyman Bölünmez’in elinden yeni bilgisayarlarımızı aldık. Bütün muhtarlarımız adına gerek daha önce alınan eski bilgisayarlarımız için gerekse de yeni teslim aldığımız bilgisayarlar için kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi