Memiş soluğu adliyede aldı

Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Memiş, Betül Gülçiçek isimli sosyal medya kullanıcısının tehdit ve taciz iddiaları sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberler 10.12.2019 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitim Bir Sen l Bakan ve Büyükehir Öretmenevi Müdürü Yunus Memi, Betül Gülçiçek isimli sosyal medya kullancsnn tehdit ve taciz iddialar sonras savcla suç duyurusunda bulundu. Memi, ayrca avukatlar araclyla kendisi hakknda Diyarbakr adliyesinden son 3 yla ait taciz ve tehdit ikayeti olmadna dair belgeyi de kamuoyuyla paylat.

Yeni açlm sosyal medya hesab üzerinden Adalet Bakanl, Milli Eitim Bakanl, çileri Bakanl, nsan Haklar Dernei, gazeteciler ve kadn kurumlar gibi hesaplar etiketleyerek paylam yapan Betül Gülçiçek isimli sosyal medya kullancsnn, Memursen l Bakan ve Büyükehir Öretmenevi Müdürü Yunus Memiin kendisini ölümle tehdit ettiini ve taciz ettiini ileri sürmütü. Gülçiçek paylamnda, savcla suç duyurusunda bulunmasna ramen Memi hakknda her hangi bir ilemin yaplmadn iddia etmiti.

Paylam sosyal medya aleminde ksa sürede Türkiye gündeminin üst sralarna yer alm ve yank uyandrmt. ddialar sonras Memi cephesinden de sosyal medya hesabndan yalanlama gelmi ve savcla suç duyurusunda bulunaca açklanmt.

MLL ETM MÜDÜRÜNÜ ARET ETT

Memi açklamasnda, hesabn sahte olduunu ve kendisiyle birlikte mensubu olduu sendikann hedef alndn beyan ederek, l Milli Eitim Müdürünü iaret etmesi ise dikkati çekmiti. Memi, sosyal medya hesabndan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Adalet Bakan Abdulahmit Gül, Milli Eitim Müdürü Ziya Selçuk, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ve Memursen Genel Bakan Ali Yalçn da etiketleyerek, Dün gece @GulcicekBetul isimli açlan sahte hesaptan bir kadn tehdit ettiim ve taciz ettiim yazld. Bu kii baka bir numaraya ismimi yazarak kendi yapt yazmay ben yapyormuum gibi internete szdrd. Kadn cinayetlerinin gündem olduu bir dönemde profesyonelce bir kurguyla beni sosyal medya üzerinden linç ettirmeye çalt. Bu telefon ve Bu yazma bana ait deildir. Bana ait olduu iddia edilen yazmalar dikkatlice okuduunuz zaman iftira ve kumpas göreceksiniz! Sözde taciz edilen kadn unu yazm , ismimi bilse beni öldürür Ben bu mesaj birisine atsam kime attm bilmem mi ? el insaf ! eklinde ifadeler kullanmt.

SON 3 YILA AT TACZ VE TEHDT KAYET OLMADIINA DAR BELGE ALDI

Avukatlar araclyla Diyarbakr Cumhuriyet Basavclna dün bavuran Memi, söz konusu sosyal medya hesab kullancsndan iftira hakaret, kiilerin huzur ve sükununu bozma suçlamasyla ikayetçi oldu. Memi ayrca adliyeden son 3 yla ait hakknda taciz ve tehdit ikayeti olmadna dair belge ald.

Ana Sayfaya Git