Metruk yapı yaktırılıyor!

Bingöl'de belediye tarafından 8 ayda 41 işgaliyeyi kaldırılırken, metruk durumdaki 45 yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Haberler 08.11.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Belediyesi Basn Yayn ve Halkla likiler Koordinatörlüünce yaplan açklamada, belediye mücavir snrlarnda bulunan metruk yaplar, igaliyeler ve kaçak büfelerin tespit edilerek ykld belirtildi.

KAçAK METRUK YAPILAR

Metruk yaplarla mücadele kapsamnda mar ve ehircilik Müdürlüü ile Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleriyle ortak çalma yürütüldüü vurgulanan açklamada, Görüntü kirliinin yan sra vatandalarmzn can ve mal güvenliini tehlikeye sokan, zamanla uyuturucu madde kullananlarn meskeni haline gelen metruk yaplar tespit edilerek yklyor. Bu kapsamda son 8 ayda 45 metruk yap tespit edildi. Gerekli tüm yasal ilemler tamamlandktan sonra ykmlar gerçekletirildi denildi.

Belirlenen dönem içerisinde 41 kaçak yapnn tespit edilerek kaldrld vurgulanan açklamadaKaçak yaplamayla mücadele kapsamnda Zabta ve mar ve ehircilik Müdürlüümüz ekiplerince yaplan ortak çalma neticesinde belirlenen kaçak yaplara müdahale edildi. Kaçak yaplamaya yönelik denetimler aralksz sürdürülecek, ruhsatsz ve usule uygun olmayan yaplara yönelik sürdürülen mücadelemiz kararlkla devam ettirilecektir ifadelerine yer verildi.

BELEDYE ATAA GEçT

Metruk ve kaçak yaplamalara yönelik vatandalarn da duyarl olmalar gerektii belirtilen açklamann devamnda, Zamanla uyuturucu madde kullananlarn meskeni haline gelen metruk yaplar tespit eden vatandalarmz emniyet veya belediyemizle irtibat salamal. Özellikle gençlerimizi madde kullanmndan uzak tutmak için kararlkla sürdürdüümüz çalmalara verilecek destek büyük önem arz etmektedirdenildi.

Ana Sayfaya Git