MHP'li Kayaalp, engelli miniklere oyuncak dağıttı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dolayısıyla MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, Kayapınar Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilere oyuncak dağıttı.

Haberler 04.12.2019 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 Aralk Dünya Engelliler Günü, dolaysyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Bakan Cihan Kayaalp ve beraberindeki partililerle birlikte merkez Kayapnar ilçesinde bulunan Kayapnar Özel Eitim Anaokulunu ziyaret ettiler. Okul yöneticileri tarafndan kapda karlanan Bakan Kayaalp, okulun ileyii hakknda okul yöneticilerinden bilgi aldktan sonra, engelli minik örencilere oyuncak datt.

Esas engel insann kafasndadr, aklnn içindedir

Ziyaretin ardndan açklamada bulunan MHP Diyarbakr il Bakan Cihan Kayaalp, 3 Aralk Dünya Engelliler günü ve bu vesileyle Kayapnar Özel Eitim Anaokulunu ziyaret ettiklerini belirterek, çocuklarmz gördük ve çeitli hediyeler getirdik. Her salkl birey, birer bedensel engelli adaydr. Esas engel insann kafasndadr, aklnn içindedir ve onu yenersek fiziki hiçbir engel insan durduramaz. Bunu da zaman zaman gördüümüz olaylarla anlyoruz. nallah bütün engelli çocuklarmz kafasndaki engeli bitirir ve geleceine dair daha iyi bir bak açsyla bakar diye konutu.

Açklamann ardndan Bakan Kayaalp ve beraberindekiler okuldan ayrld.

Ana Sayfaya Git