Minik bedeniyle lösemi hastalarına umut oluyor

Diyarbakır'da 9 ay önce lösemi teşhisi konulan 9 yaşındaki Yasemin Bulak, sosyal medyada paylaştığı görüntüler ile aynı hastalıkla mücadele eden diğer çocuklara moral veriyor.

Haberler 31.08.2019 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesinde yaayan ve 9 ay önce karn ars ikayetiyle gittii hastanede yaplan tetkiklerde lösemi tehisi konulan 9 yandaki Yasemin Bulak, bir yandan salna kavumak için zorlu bir tedavi sürecine girerken dier yandan ayn hastalk ile bouan akranlarna moral vermek amacyla sosyal medyada görüntü paylayor.

ahin ve Sibel Bulak çiftinin iki çocuundan biri olan Yaseminin, kendisi gibi lösemi olan çocuklara moral vermek amacyla yapt paylamlar youn ilgi görüyor.

Yasemin Bulak, yapt açklamada, 9 aydr lösemiyle mücadele ettiini, kendisi gibi hasta olan çocuklarn ümitsizlie kaplmamas için sosyal medyada çektii görüntüleri paylatn söyledi.

Bu hastaln en önemli ilacnn mutluluk olduunu belirtmek istiyorum. Dier çocuklar morallerini bozmasnlar, mutlu olsunlar. Her geçen gün takipçi saym artyor, takipçi saym artarken mutlu oluyorum. Hastaln yenilebilir bir hastalk olduunu ve çok üzülmemelerini anlatyorum. diyen Bulak, iyileinceye kadar çekecei görüntüleri sosyal medyada takipçileri için paylamay sürdüreceini belirtti.

Diyarbakrn ardndan tedavisinin Ankara Bilkent ehir Hastanesinde devam edeceini dile getiren Bulak, Cumhurbakanmza çok teekkür ediyorum. Tedavi olacam yeni hastane çok güzel olmu. ifadelerini kulland.

Büyüyünce hemire olmak istediini aktaran Bulak, öyle konutu:

Tüm çocuklara seslenmek istiyorum. Lösemili çocuklar hiç üzülmesin, bizim tek ilacmz mutluluktur. Saçlarmz da yava yava uzayacak, üzülmelerine gerek yok.

Anne Sibel Bulak ise, hastaln ilk gününden itibaren çok zor günler geçirdiklerini anlatarak, Kzm sosyal medyada görüntü paylamak isteyince önce onu uzak tutmay tercih ettik. Ancak paylat görüntülerle mutlu olduunu görünce tevik edip desteklemeye baladk. diye konutu.

Ana Sayfaya Git