Mınıso Form Diyarbakır’da

Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Forum Diyarbakır AVM’de, sağlık, kozmetik, güzellik, ev ve yaşam ürünlerini kalite ile estetiği buluşturarak sunan Japon devi “MINISO” hizmete girdi.

Haberler 27.07.2019 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn ekonomik ve sosyal hayatna renk katan Güneydounun en büyük alveri merkezi Forum Diyarbakr AVM, bünyesine dev markalar katmaya devam ediyor.

DEV MARKALAR FORUM AVMDE

Dijital ürünlerden ev tekstiline, kozmetik ve güzellik ürünlerinden, salk malzemelerine kadar çok geni bir yelpazede tüm dünyada müterilerine hizmet sunan Japon devi MINISO artk Diyarbakrda.

MÜTERLER ÜRÜNLERE AKIN ETT

Kozmetik sektöründe iddial giri yapan MINISO maazasnn Forum Diyarbakr AVMdeki açl renkli görüntülere sahne oldu. Maazann açln markay Diyarbakra kazandran giriimci i adam Emir Altnda, Forum Diyarbakr AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut, çalanlar ve müteriler hep birlikte yapt. Açl sonras kadnlarn arlkta olduu müteri kitlesi açla özel indirimli ürünlere akn etti.

Markay Diyarbakra kazandran giriimci i adam Emir Altnda, ksa sürede tüm dünyay saran ve kaliteli ürünleriyle kendinden söz ettiren Japon devi MINISOyu Forum Diyarbakr AVMde açtklar için mutlu olduklarn belirti.

MINISOYU DYARBAKIRA KAZANDIRDIK

MINISOun birçok ya grubuna hitap ettiini dile getiren Altnda, MINISO dijitalden ev tekstiline, yaam ve güzellik ürünlerinden salk malzemelerine kadar birçok ürünü bünyesinde barndran bir marka grubu. Bu markay Diyarbakra kazandrdmz için çok mutluyuz. Umarm Diyarbakr için hayrl olur dedi.

Gelitirme Direktörü Tayfur çolakolu ise, MINISOnun birçok farkl kategoride, daha çok genç bir gruba hitap eden 6 bin bazda model ürünü olan yenilikçi bir Japon markas olduuna dikkati çekti.

FORUM DYARBAKIR AVMDE 33ÜNCÜ MARKAMIZI AçTIK

çolakolu, uanda Forum Diyarbakr AVMde 33üncü markamz açtk. Her noktada olmaya çalyoruz. Diyarbakr halk ve Forum AVM için çok keyifli bir proje olduuna inanyoruz. Zaten açltaki tepkilerden de bunu çok net anlayabiliyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git