Mınıso Form Diyarbakır’da

Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Forum Diyarbakır AVM’de, sağlık, kozmetik, güzellik, ev ve yaşam ürünlerini kalite ile estetiği buluşturarak sunan Japon devi “MINISO” hizmete girdi.

Mınıso Form Diyarbakır’da

Diyarbakır’ın ekonomik ve sosyal hayatına renk katan Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Forum Diyarbakır AVM, bünyesine dev markaları katmaya devam ediyor.

DEV MARKALAR FORUM AVM’DE

Dijital ürünlerden ev tekstiline, kozmetik ve güzellik ürünlerinden,  sağlık malzemelerine kadar çok geniş bir yelpazede tüm dünyada müşterilerine hizmet sunan Japon devi “MINISO” artık Diyarbakır’da.

MÜŞTERİLER ÜRÜNLERE AKIN ETTİ

Kozmetik sektöründe iddialı giriş yapan “MINISO” mağazasının Forum Diyarbakır AVM’deki açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Mağazanın açılışını markayı Diyarbakır’a kazandıran girişimci iş adamı Emir Altındağ, Forum Diyarbakır AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut, çalışanlar ve müşteriler hep birlikte yaptı. Açılış sonrası kadınların ağırlıkta olduğu müşteri kitlesi açılışa özel indirimli ürünlere akın etti.

Markayı Diyarbakır’a kazandıran girişimci iş adamı Emir Altındağ, kısa sürede tüm dünyayı saran ve kaliteli ürünleriyle kendinden söz ettiren Japon devi “MINISO”yu Forum Diyarbakır AVM’de açtıkları için mutlu olduklarını belirti.

“MINISO’YU DİYARBAKIR’A KAZANDIRDIK”

“MINISO”un birçok yaş grubuna hitap ettiğini dile getiren Altındağ, “MINISO dijitalden ev tekstiline, yaşam ve güzellik ürünlerinden sağlık malzemelerine kadar birçok ürünü bünyesinde barındıran bir marka grubu. Bu markayı Diyarbakır’a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Umarım Diyarbakır için hayırlı olur” dedi.

İş Geliştirme Direktörü Tayfur Çolakoğlu ise, “MINISO”nun birçok farklı kategoride, daha çok genç bir gruba hitap eden 6 bin bazda model ürünü olan yenilikçi bir Japon markası olduğuna dikkati çekti.

“FORUM DİYARBAKIR AVM’DE 33’ÜNCÜ MARKAMIZI AÇTIK”

Çolakoğlu, “Şuanda Forum Diyarbakır AVM’de 33’üncü markamızı açtık. Her noktada olmaya çalışıyoruz. Diyarbakır halkı ve Forum AVM için çok keyifli bir proje olduğuna inanıyoruz. Zaten açılıştaki tepkilerden de bunu çok net anlayabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz