Nemrut'taki yavru ayılara ziyaretçi ilgisi

Bitlis'te sonbahar renklerine bürünen 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü'ne giden vatandaşlar, göl kıyısında sevecen tavırlarıyla ilgi çeken yavru ayıları elleriyle besliyor.

Haberler 25.11.2019 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlisin Tatvan ilçesinde temiz havas ve doal güzellikleriyle yerli ve yabanc turistlerin ilgisini çeken Nemrut Da ve krater gölüne gelen vatandalar, bölgedeki yavru boz aylara yiyecek veriyor, fotoraf çektiriyor.

Dünyann ikinci, Türkiyenin ise en büyük krater gölü Nemrut, sonbaharda büründüü hazan renkleri ve muhteem manzarasyla ziyaretçilerini arlyor.

2 bin 250 rakmdaki Nemrut Krater Gölü, doal güzelliklerinin yan sra scak ve souk gölleri, buz maaras, buhar bacalarnn yan insanlara yaknlk gösteren yavru aylaryla da ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Bölgenin güzelliklerine tanklk etmek için Nemrut Krater Gölüne giden yüzlerce ziyaretçi, burada yaayan sevimli yavru aylar da elleriyle besleyerek fotoraf çektiriyor.

YAVRU AYILAR

Krater Gölü kenarnda ziyaretçileri karlayan boz aylar, sempatik tavrlar, sakin halleriyle bölgeye olan ilginin artmasn salyor.

Türk Kzlay Tatvan ube Bakan Battal Taar, ilçedeki basn mensuplaryla gölün bulunduu alana gelerek yavru aylar görme imkan bulduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git