Öğencisini dövdü

Batman TOKİ Dumlupınar Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi M.E.D.'yi önce sınıfta sonra da tuvalette dövdüğü iddia edilen öğretmeni U.E. hakkında valilik soruşturma başlatırken, öğrenci velisi de savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberler 05.01.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TOK Dumlupnar Ortaokulu 8inci snf örencisi M.E.D., dün ölen saatlerinde ngilizce öretmeni U.E. tarafndan dövüldüünü öne sürerek, önce okul idaresine bavurdu, daha sonra da ailesinin aracl ile savcla suç duyurusunda bulundu. ddiaya göre, 8inci snf örencisi M.E.D., yaramazlk yapt gerekçesiyle öretmeni snf öretmenlini de yapan U.E. tarafndan önce snfta daha sonra götürüldüü okul tuvaletinde dövüldü. M.E.D., durumu okul idaresine iletti. Okul idaresi de örencinin velisini çararak durumu bildirdi ve M.E.D., ailesi tarafndan Batman Bölge Devlet Hastanesine götürüldü. Burada darp raporu alan aile savcla giderek öretmen U.E. hakknda suç duyurusunda bulundu. Okul idaresi de öretmen hakknda tutanak tutarak idari soruturma balatrken, Batman Valilii de konuyla ilgili balatt inceleme ve soruturma devam ediyor.

SUç DUYURUSUNDA BULUNULDU

Öretmeni tarafndan dövüldüü ileri sürülen 8/B snf örencisi M.E.D., müzik dersinde olduklar srada öretmenin, Rezil snf, görüntü çekip sosyal medyada yaynlarm dediini belirterek, Öyle dediinde hepimiz sralara vurmaya baladk. Bizi yaynlayamazsnz dedik. Sonra snf öretmenini çard. Öretmen 10 kiiye yakn örenciyi dövdü. Sopa ile vurdu. Bana vurduunda bileime vurdu. Kendimi yere attm, sonra da lavaboya giderken kolumdan tutup lavaboya götürdü. Bana tokat atmaya balad. Dayak yedikten sonra arkadamla aaya indik, çok rencide oldum. Hastaneye gitttim. Bölge Hastanesinde serum taktlar. Olay yüzünden bir günlük rapor aldm. Hocadan davacym, ikayetçiyim dedi.

Anne Nurcan Dilber de, öretmenlerin anne-baba ile edeer olduklarn, çocuklarn yaramazlklarna sabr göstermeleri gerektiini belirterek, Davac olduk. ikayetimizden vazgeçmeyeceiz. Ne gerekiyorsa yapsnlar diye konutu.

Batman Valilii de yapt yazl açklamada, limiz merkezindeki TOK Dumlupnar Ortaokulunda 03.01.2017 tarihinde saat 12.30 sularnda iki erkek örenci okul idaresine bavurarak, ngilizce Öretmenleri tarafndan erkekler tuvaletine götürülüp dövüldüklerini belirtmilerdir. Örencilerden birinin vücudunda kzarklk ve morarmay tespit eden okul idaresi, örencilerin velilerini çararak ivedilikle salk kuruluuna yönlendirmi ve olay tutanak altna almtr. Valiliimizce konuyla ilgili inceleme ve soruturma balatlmtr denildi.

Ana Sayfaya Git