Oduncu, toprağa verildi

BİTLİS merkeze bağlı Kayalıbağ köyü kırsalında odun toplarken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nurullah Kılıçarslan (48), toprağa verildi.

Haberler 21.03.2018 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezine yaklak 30 kilometre uzaklktaki Kayalba köyü krsalna odun toplamaya giden Nurullah Klçarslan, yannda bulunan olu ve yakn olan 3 kii, PKKl teröristlerin saldrsna urad. Roket ve uzun namlulu silahlarla yapld belirtilen saldrda Klçarslan, olay yerinde hayatn kaybederken, dier 4 kii yaraland. Olay haber alnmasnn ardndan bölgeye güvenlik güçleri ve salk ekipleri sevk edildi. Bölgeden alnan yarallar, kaldrldklar hastanede tedaviye alnd.

Hayatn kaybeden Klaçarsalann cenazesi yaplan otopsini ardndan ailesine teslim edildi. Klçarsalan dün gece Ersan Mahallesinde bulunan Gazi Mahmut Mezarlnda topraa verildi.

Yarallarn Tatvan Devlet Hastanesindeki tedavileri sürerken, saldry düzenleyen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgedeki operasyonlarn devam ettii bildirildi.

5 çOCUK BABASI ODUNCU çN TAZYE çADIRI

Bitlisin Kayalba köyü krsalnda PKKl teröristlerin saldrs sonucu hayatn kaybeden 5 çocuk babas oduncu Nurullah Klçarslan (48) için Hersan Mahallesinde taziye kuruldu. anlurfann Suruç ilçesinde vatani görevini yapan ve izinli olarak memleketine gelen dün de babasna yardm ederken ayn saldrda yaralanan, tedavisinin ardndan taburcu edilen olu Turgay Klçarslan taziyeleri kabul etti.

Ana Sayfaya Git