Görüş Bildir

Oduncu, toprağa verildi

BİTLİS merkeze bağlı Kayalıbağ köyü kırsalında odun toplarken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nurullah Kılıçarslan (48), toprağa verildi.

Oduncu, toprağa verildi

Kent merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kayalıbağ köyü kırsalına odun toplamaya giden Nurullah Kılıçarslan, yanında bulunan oğlu ve yakını olan 3 kişi, PKK'lı teröristlerin saldırısına uğradı. Roket ve uzun namlulu silahlarla yapıldığı belirtilen saldırıda Kılıçarslan, olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 4 kişi yaralandı. Olay haber alınmasının ardından bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeden alınan yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı.

Hayatını kaybeden Kılaçarsalan'ın cenazesi yapılan otopsini ardından ailesine teslim edildi. Kılıçarsalan dün gece Ersan Mahallesi'nde bulunan Gazi Mahmut Mezarlığında toprağa verildi.

Yaralıların Tatvan Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken, saldırıyı düzenleyen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgedeki operasyonların devam ettiği bildirildi.

5 ÇOCUK BABASI ODUNCU İÇİN TAZİYE ÇADIRI

Bitlis'in Kayalıbağ köyü kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 5 çocuk babası oduncu Nurullah Kılıçarslan (48) için Hersan Mahallesi'nde taziye kuruldu. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde vatani görevini yapan ve izinli olarak memleketine gelen dün de babasına yardım ederken aynı saldırıda yaralanan, tedavisinin ardından taburcu edilen oğlu Turgay Kılıçarslan taziyeleri kabul etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi