Onurlu duruşları terörü bitirecek!

11 yıl önce düzenlenen bombalı saldırıda oğlunu kaybeden baba Şemsettin Süer, çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak, partinin il binası önünde oturma eylemi yapan ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Haberler 18.09.2019 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 3 Ocak 2008 günü askeri servis aracnn geçii srasnda PKKllarca düzenlenen bombal saldrda hayatn kaybeden 7 kiiden Rdvan Süerin babas emsettin Süer, oturma eylemi yapan ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Acl baba Süer, yanna oturduu ailelerle görütü.

Süer, yapt açklamada, olunun 11 yl önce gerçekletirilen bombal saldrda öldüünü hatrlatarak, anneleri ziyaret etmek ve aclarn paylamak için Diyarbakra geldiini söyledi.

Ankarada yaadn ancak dualarnn hep anneler için olduuna iaret eden Süer, her zaman ailelerin yannda yer aldklarn göstermek için onlar ziyaret ettiini aktard.

ALELERN ONURLU DURUU

Süer, annelerin evlatlarna bir an önce kavumasn dilediini ifade ederek, Annelerin onurlu duruu inanyorum ki terörü bitirecek. nallah en ksa sürede evlatlarna kavuurlar. Bizim böyle bir ansmz yok. çocuumuz menfur olayda ehit oldu. Annelerimizin böyle bir bekleyii var. Hayrlsyla çocuklarna sa salim kavuurlar ve evlat özlemini dindirirler inallah. dedi.

lk defa böyle onurlu bir duru gördüünü söyleyen Süer, Annelerimizin ellerinden öpüyorum ve bu onurlu durularn sonuna kadar destekliyorum. Allah yardmclar olsun, güçlerini evklerini krdrmasn. Bu onurlu durularndan dolay kendilerini tebrik ediyorum. ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git