Özel hastanelere mahkum ediliyor!

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Vatandaşlar özel hastanelere mahkûm edilmesin

Haberler 12.11.2021 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Hani ilçesine geldi.

lk olarak partisinin ilçe binasn ziyaret eden Dinç, Hani lçe Bakan Feyzi Yaar ve lçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek ilçe hakknda bilgi ald.

Yaadklar skntlar dile getiren esnaf, ekonomik krizin yaatt maduriyet, belediyeye ait çöp kutularnn yetersiz olmas ve ilçedeki babo sokak köpeklerinin oluturduu tehlikeler gibi birçok konuda yaadklar sorunlar Dinçe iletti.

lçede babo olan sokak köpeklerinin çoalmas vatandalarmz tedirgin etmektedir

Esnafn ve vatandan, mülki amirlere kar ciddi bir güvensizlik içerisinde olduunu belirten Dinç, Hani ilçemizde yaanan sorun ve skntlarn banda, zamlarn sürekli ve art arda olmas, elektrik faturalarnn yüksek gelmesi ve isizliin artmas geliyor. Burada belediyenin hizmetine baktmz zaman caddelerde çöp konteynrlarnn yetersiz olmas geliyor. Bu da sokaklarn ve caddelerin yeteri kadar temiz olmamasna neden oluyor. Bunlarn dnda ilçede babo sokak köpeklerinin saylarnn her geçen gün artmas da maalesef vatandalarmz tedirgin etmektedir. dedi.

MHRS sistemi bir an önce çözülsün ve vatandalar özel hastanelere mahkm edilmesin

Yetkililere çarda bulunan Dinç, Hani ilçemize istihdamn salanmas ve isizliin giderilmesi için fabrikalarn açlmas, zamlarn bir an önce engellenmesi, ilçemizde genel olarak cadde ve sokaklarda yeteri kadar çöp konteynrlarnn olmas, babo sokak köpekleri için gerekli tedbirlerin alnmas, vatandan sal için MHRS sistemindeki skntlarn bir an önce çözülmesi ve vatandalarn özel hastanelere mahkm edilmemesi gerekir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git