Panzerin ezdiği kardeşlerin amcası: Polislerden şikayetçiyiz

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde önceki gece zırhlı polis panzerinin çarptığı eve yaşamlarını yitiren 7 yaşındaki Muhammet ve 6 yaşındaki Furkan Yıldırım kardeşlerin amcası Suat Yıldırım, yetkililerin olay ile ilgili kendilerine açıklama yapmadığını belirterek, "Biz polislerden şikayetçiyiz.

Haberler 06.05.2017 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopi Karyaka Mahallesi 715inci sokakta önceki gece zrhl polis panzerinin belirlenemeyen bir nedenle, Mesut Yldrmn evine çarparak içeri girmesi sonucu, evde uyuyan 7 yandaki Muhammet ve 6 yandaki kardei Furkan Yldrm kardeler yaamlarn yitirdi. Olayla ilgili soruturma sürerken, amcalar Suat Yldrm, gelimeleri anlatt. Önceki gece meydana gelen olayda ayn bahçeye açlan baka bir odada kaldklarn ve korkunç olayda iki yeenini kaybettiini söyleyen Suat Yldrm, dehet anlarn öyle anlatt:

POLSLERDEN KALETçYZ

Birden bire deprem gibi bir ses çkt. Alelacele dar çktk, baktk bütün komular toplanm. Eve gittik kaplar açamadk. Toz duman olmutu oda. ki yeenimin cesedini gördüm yerde. Paramparça olmutu. Panzer salonun ta içine bile girmiti. Kolonlar krp içine girmiti. Bu gösteriyor ki son sürat dar sokaklardan geldiini gösteriyor. Ondan sonra panzerin klar da yanmt. çalr vaziyette salonun içerisinde.

Amca Suat Yldrm daha sonra polislerin geldiini belirterek, Olaydan yarm saat, 45 dakika sonra polisler geldi. Herkese daln dedi, Evinize gidin dedi. Biz çocuklar komularn yardm ile araca bindirip hastaneye götürdük. Youn bakma aldrdk. Orada da herkes telalyd, sinirliydi. Polislere, Bir cevap verin dedik. Dar sokaklarda niye gecenin yarsnda son sürat geldiklerini açklamalarn istiyorduk. Kimse bize bir açklama yapmad. Biz polislerden ikayetçiyiz. Davamz brakmyoruz. Suçlular kimse yarglanmasn istiyoruz diye konutu.

Olayda 5 çocuundan Furkan ve Muhammedi kaybeden Mesut Yldrmn ikiz kzlaryla 2 ay önce dünyaya gelen bir olu bulunuyor.

Ana Sayfaya Git