Peygamberimizin Veladeti kutlanıyor

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(S.A.V) veladeti münasebetiyle, Diyarbakır'da bir çok etkinlikler organize edilirken, esnaflar da, kendi imkanları ölçeğinde, ikramlarda bulunuyor.

Haberler 18.04.2019 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammedin(S.A.V) veladeti münasebetiyle bedava döner ikram edildi.

Merkez Kayapnar ilçesi Frat Mahallesinde bulunan Kardeler Et Ürünleri, Hazreti Muhammedin Miladi takvime göre dünyaya terifleri münasebetiyle vatandaa ücretsiz döner datt.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammedin(S.A.V) veladeti yl münasebetiyle kentte birçok etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikler kapsamnda baz esnafnda katlm taktir topluyor. Yaptklar etkinlikle ilgili ksa bilgi veren Kardeler Et Ürünleri Piirim Evi letmecisi u ifadeleri kulland:

DÖNER KRAMI YAPTI

Peygamber Efendimizin doum yl dönümünü unutmamz gerekiyor. Bu etkinlii her yl yapmaya çalyoruz. Biz Müslümanz, bu tür etkinliklerle farkndalk oluturmalyz. Bu davran dier esnafta yapabilir. Bu tür örnek dalnlarla Allah`n Resulü unutulmam, hatrlanm olur. çocuklar youn ilgi gösterdikleri bedava döner datmndan memnuniyetlerini dile getirerek, bu hayrn sahiplerine teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git