"Peygamberler Şehri"nden Şırnak'a yardım eli

Şanlıurfa'daki Eyyübiye Belediyesi, terör olayları nedeniyle mağdur olan Şırnak ve Cizre'deki vatandaşlara gıda ve giyim yardımında bulunacak.

Haberler 07.12.2016 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen yl bölgedeki terör olaylar sebebiyle zor günler geçiren ve evlerini terk etmek zorunda kalan rnakllara devletin yan sra sivil toplum kurulular ve belediyeler de desteklerini sürdürüyor.

Eyyübiye Belediye Bakan Mehmet Ekinci bakanlnda toplanan belediye meclisi, rnak ve Cizrede zor durumda kalan vatandalara yardmda bulunulmasn oy çokluuyla kabul etti.

YARDIM EL UZATILDI

Ekinci, toplantda yapt konumada, bölgede yaanan terör olaylarnda madur olan rnak ve Cizredeki ailelere 85 bin lira gda ile klk giyecek yardm yaplacan söyledi.

htiyaç sahibi ailelerin maduriyetlerini gidermeye çalacaklarn belirten Ekinci, Devletimiz rnak ve Cizre bata olmak üzere evini kaybetmi, sokakta ve çadrlarda yaayan vatandalara yardmda buluyor. Bizim yaptmz bu yardm sadece rnak ve Cizre ile snrla kalmayacak. Yaptmz bu yardm umuyoruz ki dier belediyelere de örnek olma nitelii tar. Dier belediyeler de evsiz kalanlara ufak da olsa bir yardmda bulunurlar. dedi.

Bu arada, toplantda, krsal mahallerin sorunlarnn giderilmesi ve ilçede yeni bir kadn merkezinin daha hizmete açlmas da kararlatrld.

Ana Sayfaya Git