PKK’lı teröristlerin HDP’li milletvekilleri ile yakın teması ortaya çıktı

HDP milletvekilleri Garo Paylan ve Ebru Günay’ın Arjantin’deki temaslarında PKK’lı Melike Yaşar ve Mehmet Ali Doğan’ın kendileri ile yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

Haberler 26.08.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Austosta Arjantin Cumhuriyeti Ulusal Senatosunda Ulusal Senato dari Sekreteri Mario Danielenin organizesinde gerçekletirilen Türkiyede mevcut siyasi ve sosyal sahnede insan haklar ve aznlklar, kadnn özgürleme sürecindeki önemi konulu konferansa HDP milletvekilleri Garo Paylan ve Ebru Günay ile birlikte PKKl teröristler Melik Yaar ve Mehmet Ali Doann da katld ortaya çkt. PKKl Melik Yaar ve Mehmet Ali Doann HDP milletvekilleri ile yakndan ilgilendikleri tespit edilirken, 35 yandaki Melike Yaarn 2002 ylnda terör örgütüne katld, PKKnn Latin Amerika sorumlusu olduu, terör örgütü propagandas yapmak suçundan hakknda yakalama ve tutuklama karar bulunduu örenildi.

60 yandaki Mehmet Ali Doann ise geçmi dönemde PKKnn Fransa sorumlular arasnda bulunduu, Fransz polisi tarafndan gözaltna alnd ve halen PKKnn Latin Amerika sorumlularndan olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git