PTT 177’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT), kuruluşunun 177’nci yıldönümünü etkinliklerle kutladı. İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ziyaret edildi.

Haberler 24.10.2017 - 08:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Merkez Kayapnar ilçesinde Posta Telgraf Tekilatnn (PTT) 177nci yldönümü çeitli etkinliklerle kutland.

177nci yldönümü münasebetiyle Diyarbakr merkez Kayapnar PTT binasnda gie ilemlerinde 177 nolu sray yakalayan müteriye çeitli hediyeler verildi.

177 nolu müteriye hediye

117 nolu sray yakalayan müteriye hediyelerini takdim eden Diyarbakr PTT Bamüdür Mevlüt Demirkran, Bugün PTTnin 177nci gününü kutluyoruz. Dolaysyla 177nci müterimize kurumumuzun hediyeleri olacak. çam sakz çoban armaan hediyeleri olacak. Güzel bir saatimiz ve ikramlarmz var. Bunun yannda kurumumuzun kendi ahsna münhasr olan atk ve apkalar hediye edeceiz. Öte yandan bir bakanln formasn da hediye ediyoruz. dedi.

Modern teknoloji ile halkmza hizmet etmekte

1840 ylnda Postahane-i Amire olarak faaliyete balayan ve her geçen gün kendini yenileyen ve çaa ayak uyduran PTT, gerek kurtulu savanda ald önemli roller, gerekse günümüzde modern teknoloji ile halkmza hizmet etmektedir. eklinde konutu.

Vali Güzeloluna ziyaret yapld

Buarada, l valisi Hasan Basri Güzelolu, PTTnin 177. Kurulu Yl dönümü münasebetiyle PTT Diyarbakr Bamüdürü Mevlüt Demirkran ve kurum yetkililerini makamnda kabul etti

Ziyarette PTT Diyarbakr Bamüdürü Mevlüt Demirkrana. Yap ve Teknik ler Müdürü Mebrure Vural, Destek Hizmetler Müdürü Fadl Bülbül, Pazarlama Müdürü Menal Tömür, nsan Kaynaklar Müdürü Yaar en, Satn alma Müdürü Sahir Süngü, letme Müdürü Mehmet Paalolu ve kurum çalan Önder Sanl elik etti.

Misafirleriyle makamnda bir süre görüen Vali Güzeloluna, ziyaret sonunda PTT Bamüdürü Mevlüt Demirkran tarafndan PTTnin 177. kurulu yl dönümü münasebetiyle kurum adna üzerinde Vali Güzelolunun fotorafnn olduu hatra pulu ile çeitli hediyeler takdim etti. Ziyaret sonunda Vali Güzelolu konuklaryla birlikte fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git