Görüş Bildir

PTT 177’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT), kuruluşunun 177’nci yıldönümünü etkinliklerle kutladı. İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ziyaret edildi.

PTT 177’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor

Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinde Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 177’nci yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

177’nci yıldönümü münasebetiyle Diyarbakır merkez Kayapınar PTT binasında gişe işlemlerinde 177 no’lu sırayı yakalayan müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

“177 nolu müşteriye hediye”

117 no’lu sırayı yakalayan müşteriye hediyelerini takdim eden Diyarbakır PTT Başmüdür Mevlüt Demirkıran, “Bugün PTT’nin 177’nci gününü kutluyoruz. Dolayısıyla 177’nci müşterimize kurumumuzun hediyeleri olacak. Çam sakızı çoban armağanı hediyeleri olacak. Güzel bir saatimiz ve ikramlarımız var. Bunun yanında kurumumuzun kendi şahsına münhasır olan atkı ve şapkaları hediye edeceğiz. Öte yandan bir bakanlığın formasını da hediye ediyoruz.” dedi.

“Modern teknoloji ile halkımıza hizmet etmekte”

1840 yılında Postahane-i Amire olarak faaliyete başlayan ve her geçen gün kendini yenileyen ve çağa ayak uyduran PTT, gerek kurtuluş savaşında aldığı önemli roller, gerekse günümüzde modern teknoloji ile halkımıza hizmet etmektedir.” şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu'na ziyaret yapıldı

Buarada, İl valisi Hasan Basri Güzeloğlu, PTT’nin 177. Kuruluş Yıl dönümü münasebetiyle PTT Diyarbakır Başmüdürü Mevlüt Demirkıran ve kurum yetkililerini makamında kabul etti

Ziyarette PTT Diyarbakır Başmüdürü Mevlüt Demirkıran’a. Yapı ve Teknik İşler Müdürü Mebrure Vural,  Destek Hizmetler Müdürü Fadıl Bülbül, Pazarlama Müdürü Menal Tömür,  İnsan Kaynakları Müdürü Yaşar Şen, Satın alma Müdürü Sahir Süngü, İşletme Müdürü Mehmet Paşalıoğlu ve kurum çalışanı Önder Sanlı eşlik etti.

Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu’na, ziyaret sonunda PTT Başmüdürü Mevlüt Demirkıran tarafından PTT’nin 177. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kurum adına üzerinde Vali Güzeloğlu’nun fotoğrafının olduğu hatıra pulu ile çeşitli hediyeler takdim etti.  Ziyaret sonunda Vali Güzeloğlu konuklarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi