Risk oluşturan kantin yıktırıldı

Bağlar Belediyesi öğrenciler için risk oluşturan kantını yıkarak, olası faciayı önledi.

Haberler 26.09.2019 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçe snrlar içerisinde bulunan ve yklma tehlikesi olduu için örenciler için risk oluturan Vali Ünal Erkan lkokulunun kantini ykarak olas bir faciann önüne geçti.

Balar Belediyesi ayrca dinlenme parknn içinde ina edilmek istenen bir i yerine ait istimlak duvarn da ykarak kaçak ve kanunsuz yaplama konusunda vatandalar uyard.

Ykm Gerçekleti,Veliler Rahat Nefes Ald

Diyarbakrn merkez Balar ilçesinde yklma tehlikesi bulunan ve örenciler için risk oluturan okul kantini ile ilgili gelen ikayetler Balar Belediyesini harekete geçirdi. hbar üzerine inceleme balatan belediye ekipleri, Vali Ünal Erkan lkokulunun bitiiinde bulunan ve örenciler tarafndan kullanlan kantinin yklma tehlikesiyle kar karya olduunu tespit ederek ykm çalmas balatt. Belediyeye ait araçlar kullanlarak ykm gerçekletirildi,olas bir faciann önüne geçildi.

Vatandalardan Belediyeye Teekkür

Balar Belediyesinin yklma tehlikesi bulunan kantini ykarak tehlikeyi ortadan kaldrmas okul yönetimini ve velileri sevindirdi. Örenci velileri, yaplan çalmadan dolay belediye yönetimine ve belediye ekiplerine teekkür etti.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,baarl çalmalarndan dolay belediye ekiplerine teekkür ederek yklma riski bulunan yaplarla ilgili çalmalarn büyük bir hassasiyetle devam edeceini dile getirdi.

Kaçak Yaplamaya zin Yok

Bu arada Balar Belediyesi, kaçak ve kanunsuz ekilde ina edilmek istenen yaplarla mücadeleyi devam ettiriyor. Bu mücadele kapsamnda Karanfil 2 Dinlenme Parknn içinde kaçak yollarla ina edilmek istenen bir i yerine ait istimlak duvar belediye ekipleri tarafndan yktrld. Belediye ekipleri,yaam alanlarnn görüntüsünü bozan kaçak ve kanunsuz yaplama konusunda vatandalar uyard.

Ana Sayfaya Git